Projecten

Philip Zwier Transportkoeling houdt zich dagelijks bezig met bijzondere projecten. Hierbij wordt klantgericht gewerkt en worden de functionele eisen van de klant meegenomen in het ontwerp en uitvoering van de transportkoeling. Zo kunnen wij ook de klant helpen bij het isoleren van de bestelwagen of het leveren van advies omtrent het aankopen van een carrosserie. Er is altijd een op maat gemaakte oplossing beschikbaar. Zo komen wij samen met de klant tot een koud resultaat!

Een greep uit onze projecten:

drum-auto
Binnenzijde bestelwegen
Anker Daf Zanotti Transportkoeling
Daf Zanotti
Veldboer Eenhoorn Zanotti

Mogelijkheden bij het monteren van een koeling:


– Het monteren van een aerodynamische kap over een koeling op bestelwagen
– Keuze in onderbouwkoeling of koeling bovenop bak gemonteerd. Een argument om een onderbouwkoeling te gebruiken zou zijn om het geluidsoverlast voor bewoners in steden te minimaliseren, waar een koeling bovenop veelal op woninghoogte geluidsoverlast geeft doet een onderbouwkoeling dat niet.
– Het monteren van een elektrische stand-by optie, waarbij de koeling aan het stroomnet aangesloten wordt en dieselbesparing optreedt en geluidsoverlast beperkt kan worden

Wij kunnen u ook helpen bij het verwarmen van de laadruimte van uw bestelwagen of vrachtwagen, voor bijvoorbeeld het transporteren van kunst of andere waardevolle goederen.

Wij geven u graag advies over deze mogelijkheden!